Last news in Fakti

26 Януари, 2023 00:15 781 3

Унион се върна в битката за титлата след обрат над Вердер

  • унион берлин-
  • вердер бремен

Илия Груев междувременно бе титуляр за „бременци“

Унион се върна в битката за титлата след обрат над Вердер - 1
Снимка: БГНЕС

Унион Берлин постигна пълен обрат в гостуването си на Вердер Бремен за успеха си с 1:2, с който се добра на 3 точки от върха и отново е считан за претендент за титлата в Първа Бундеслига.

Амос Пипер откри резултата за домакините в 13', а скоро след това Яник Хаберер изравни. Обратът едва не стана факт още преди почивката, но ВАР отмени попадението на Шералдо Бекер заради игра с ръка.

В първите секунди на втората част Кевин Беренс донесе трите точки за „столичани“, като също така ознаменува много по-ефективната игра на тима си.

Илия Груев междувременно бе титуляр за домакините и остана на терена почти до самия край, когато Ерен Динкчи го замени в 88'.

Ето и останалите резултати от деня:


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карък

    2 3 Отговор
    Гледайте сега ,че Догодина може и да няма първенство в Германия.Всички ще са в окопите пред Берлин.
  • 2 майстор

    0 0 Отговор
    Вердер Бременен
  • 3 въпросче

    1 0 Отговор
    А кога ще има хайл?