Last news in Fakti

28 Януари, 2023 09:53 609 0

Барселона се интересува от нападател на Айнтрахт

  • барселона-
  • айнтрахт-
  • камада-
  • нападател

26-годишният Даичи Камада прави поредния си силен сезон за германския клуб

Барселона се интересува от нападател на Айнтрахт - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона проявява сериозен интерес към нападателя на Айнтрахт (Франкфурт) Даичи Камада, твърди "Мундо Депортиво". 26-годишният японец прави поредния си силен сезон за германския клуб и това не е останало незабелязано от каталунците, които вече обмислят да го привлекат в редиците си. Освен това договорът на играча изтича през лятото, така че той може да бъде привлечен без трансферна сума, а това е допълнителен бонус за испанския гранд, който и без това не разполага с твърде големи финансови възможности в момента, допълва sportal.bg.

Камада пристигна в Айнтрахт през 2017 година и до момента има 156 мача, 36 гола и 30 асистенции за състава от Франкфурт. Той е и национал на Япония с 26 мача и 6 попадения на сметката си. Футболистът действа основно като втори нападател, но може да играе успешно и на върха на атаката, а също и по-назад в халфовата линия.

Барселона пък ще разчита основно на свободни агенти през лятото, тъй като клубът не може да си позволи твърде големи харчове заради ограниченията на Финансовия феърплей. Именно заради това Камада е един от футболистите, които са попаднали в полезрението на каталунците.

Барса обаче може да срещне сериозна конкуренция за подписа на японеца. Той е желан и от Борусия (Дортмунд), а нищо чудно до лятото и други клубове да се включат в наддаването за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА