Last news in Fakti

28 Януари, 2023 15:19 632 1

Дзаниоло отказва да премине в Борнемут

  • рома-
  • дзаниоло-
  • борнемут-
  • трансфер

В Рома обмислят наказание за играча

Дзаниоло отказва да премине в Борнемут - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Рома - Николо Дзаниоло, е отказал да премине в Борнемут. Английският клуб предложи на "вълците" 30+5 милиона евро, както и 10% от сумата на последващата продажба, предава topsport.bg.

Римляните приеха това предложение, но самият футболист отказа да се срещне със спортния директор на Борнемут и да подпише договор. Това постави римския клуб в неудобно положение. Играчът преди това изрази желание да напусне клуба, но сега отхвърли единствената оферта. Рома обмисля да предприеме дисциплинарни мерки срещу него.

По-рано беше съобщено , че "вълците" са поставили ултиматум на Николо - или ще отиде в Борнемут, или няма да играе до края на договора. Този сезон Дзаниоло отбеляза 2 гола и направи 1 асистенция в 17 мача за Рома във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    0 0 Отговор
    Ползват ги като коне,продават и купуват само да се перът пари