28 Януари, 2023 17:57 1 996 16

Левски прекрати контролата с Джохор

  • левски-
  • контрола-
  • джохор-
  • стоилов

Тимът от Малайзия показа неспортсменски прояви

Левски прекрати контролата с Джохор - 1
Снимка: БГНЕС

Контролата на Левски срещу малайзийския шампион Джохор Дарул бе прекратена в началото на второто полувреме при резултат 0:1. Малайзийците демонстрираха неспортсменска игра с провокации и груби влизания и в 53-а минута от щаба на Левски решиха да не доиграват мача. Търпението на "сините" свърши след грубо влизане и удар срещу Филип Кръстев, стигна се до сбиване между играчите в средата на терена, след което възпитаниците на Станимир Стоилов се прибраха в съблекалнята.

Още от началото играчите на Джохор действаха на границата на грубата игра и провокираха футболистите на Левски. Малайзийците стигнаха до гол в 25-а минута след удар на Хуан Мунис в близкия ъгъл. В 41-а минута Левски бе близо до изравнително попадение след центриране на Ивелин Попов и удар с глава на Рикардиньо, но топката премина на сантиметри от левия страничен стълб. Нервите изобилстваха след началото на второто полувреме и след поредното грубо влизане в краката на Филип Кръстев и удар без топка се стигна до разправията и прекратяването на срещата.

"По-добре беше да прекъснем мача, отколкото да продължават тези изблици на нерви. Имаше по-голяма агресия от нужното, но през първото полувреме стана добра проверка като ритъм и като игра. Продължаваме със старите грешки при изнасянето на топката", коментира Стоилов след мача.

"Част от нашите футболисти се поддадоха на емоциите и нервите, но като цяло съм доволен от играта. Нямахме много голови ситуации, трябваше да има по-голяма точност на подаванията. Мисля, че ще намерим противник за следващата контрола и най-вероятно ще играем на 31 януари от 11 часа, каквото е желанието на нашия противник. На този етап няма да има нито входяща, нито изходящи играчи. Има сериозен интерес към наши футболисти, но засега няма да се разделяме с никой", каза още Станимир Стоилов.

Стартов състав на Левски: Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Филип Кръстев, Ивелин Попов, Роналдо, Марин Петков, Рикардиньо


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    30 16 Отговор
    Мърко видял,че губи и избягал от стадиона 😂 ! Нема такива нещастници.

    Коментиран от #6, #8

  • 3 краси

    14 22 Отговор
    Правилно!Контузии не трябва да се допускат!
  • 4 Фен

    30 10 Отговор
    Ами с измислени отбори , това е ! Намесихте политиката в спорта, защо? Не защитавам руснаците , но репресиите срещу руския спорт започнаха много преди войната на всякакви спортни форуми .Наказаха Шарапова за измислен допинг ,а онези грамади Уйлямс оневиниха въпреки явните им злоупотреби с медикаменти .

    Коментиран от #11

  • 5 Новичок

    25 13 Отговор
    От Филипините през Малта,Малайзия... все го бутат на сините.
  • 6 Слава украине

    9 9 Отговор

    До коментар #2 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Айде бе азовци що се плашите? ФК Бандера е най- великия клуб! Не ви е срам малки, страхливи продажни душици. Я излезте с нова декларация срещу Гонзо, само това можете!!!
  • 7 Фен

    13 5 Отговор
    Много смешни тия тъпири….
  • 8 Стоян Александров

    13 8 Отговор

    До коментар #2 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Наще стават все по- смешни и по- смешни. А срещуууу БРАТЯТА РУССНАЦИ СЪЩО ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ НАРИТАНИ. ТО ЕДИН МЕСЕЦ ПОЧИВКА И КУРОРТ, АМАААААА ТУК Е ЗИМА МЪРИМИТЕ И ТУК ТАКА ЩЕ ЯИ НАРИТАТ ШОРТИТЕ, ЧЕ НЯМА И ДА РАЗБЕРЕТЕ КОГА ЩЕ СТЕ В ЗОНАТА НА ИЗПАДАЩИТЕ. НИЕ МИЗЕРУВАМЕ ТУК, А ТЕ ТАРИКАТИТЕ С МИЛИОННИТЕ ДЪЛГОВЕ НА КУРОРТ ЕДИ МЕСЕЦ В ДУБАЙ, АРЕЕЕЕ СТИГА БЕЕЕЕЕ..... ПАРИ ИСКАТЕ ЛИ ЗА НЕЩО ДА ВИ СЪБИРАМЕ ИЛИ ОЩЕ ИМАТЕ ? ХАРЧЕТЕ ЯКО НЯМА СТРАШНО НИЕ ЗАД ВАС ЩЕ СЪБИРАМЕ СТОТИНКИТЕ СИ ОЪ БАНИЧКИТЕ ЗА ВАС...

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Стоян Александров

    10 7 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Мъримиреееее ти срещу кого искаш да играете бе ? И на Илияна Раева отбора на момиченцата по художествена гимнастика ще Ви бият бе !!! И с тях д играете ще прекъснете мача ми се струва, добре, че сте с връзки та Илияна ще им подвикне от тъча да се напрягат момиченцата за да може и Вие да не се излагате много....
  • 10 До президента

    12 8 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Наско да заминава за Киев. На наркомана толкова милиарди за крадене му набутаха, че все някой милион за сините бандеровци ще е останал. И да не забравя, преди да тръгне да пусне декларация с/у Гонзо, това му е най- важното на този измекяр!
  • 11 Ветеран от Протеста

    7 15 Отговор

    До коментар #4 от "Фен":

    Контролите с футболни отбори от страна Терорист шега да бъдат Най- срамната страница в Историята на Левски...Аз лично присъствах на срещата на Наско Сираков с феновете на Левски и се радвам,че защитиха Честта и Достойнството на Българския футбол спрямо една Неприятелска държава като Русия.Само Левски!!!
  • 12 бихте ли пояснили

    7 2 Отговор
    Бихте ли пояснили - имало ли е в някой сайт залози за развитие на мача по този тип о начин - и с какви коефициенти......... любознателни сме , а не подозрителни.....
  • 13 Баце

    6 3 Отговор
    Този Филип Кръстев е футболен талант но е подъл провокатор. Да попитат "боксьора" защо го удари, и тогава да съдим. Като човек Кръстев е леке, такива футболисти не му трябват на Левски.

    Преди човек да съди, трябва са чуе и двете страни, трябна да се даде думага и на двете страни.
  • 14 Циник

    13 4 Отговор
    Хайде честито, подуенци добавиха още флагчета на картата! Скоро само пингвински отбори от Антарктика няма да са побеждавали хрантутниците на всяка власт.
  • 15 ПРАВИЛНО

    9 5 Отговор
    НЕ Е СПОРТСМЕНСКО ДА ВОДИШ В РЕЗУЛТАТА СРЕЩУ ЛЕВСКИ.
    БУХАХАХАХА
  • 16 Лески Юнайтед (цру)

    10 3 Отговор
    Така и не можаха да си намерят съперници по техен вкус! Нито в първенството, нито в контролите!