Last news in Fakti

29 Януари, 2023 17:08 666 0

Кристиан Ериксен ще премине скенер заради контузията от мача с Рединг

  • ериксен-
  • манчестър юнайтед-
  • травма-
  • рединг

Датският халф получи контузия през второто полувреме и беше заменен принудително

Кристиан Ериксен ще премине скенер заради контузията от мача с Рединг - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Кристиан Ериксен ще премине скенер заради контузията си на глезена, получена в двубоя на Манчестър Юнайтед срещу Рединг от четвъртия кръг за купата на Футболната асоциация в Англия. В събота вечерта "червените дяволи" победиха втородивизионния отбор с 3:1 на стадион "Олд Трафорд", предава БТА.

Датският халф получи контузия през второто полувреме и беше заменен принудително след грубо влизане на Анди Керъл, който беше отстранен от игра с червен картон.

"Винаги е трудно да се говори в такива моменти. Минало е прекалено малко време след края на двубоя. Има проблем с глезена. Трябва да изчакаме диагнозата, за което се изискват най-малко 24 часа. Едва след това ще можем да кажем нещо повече", коментира мениджърът на "червените дяволи" Ерик тен Хаг.

В сряда Юнайтед е домакин на Нотингам Форест в полуфинален мач-реванш в турнира за купата на Лигата. Първата среща приключи с успех 3:0 в полза на отбора от Манчестър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА