Last news in Fakti

30 Януари, 2023 16:33 783 0

Жребият реши, че „Ел Класико“ за купата ще се състои още на 1/2-финалите

  • реал мадрид-
  • барселона-
  • купа на краля-
  • ел класико-
  • осасуна-
  • атлетик билбао

Един от двата гранда в Испания ще спори за трофея

Жребият реши, че „Ел Класико“ за купата ще се състои още на 1/2-финалите - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид и Барселона тази година ще се срещнат най-малко пет пъти, след като жребият за Купата на краля определи „Ел Класико“ да се състои още във фазата на 1/2-финалите.

Изборът бе направен днес, след като в началото на месеца „каталунците“ разгромиха „белия балет“ за суперкупата с 3:0 при мача им в Саудитска Арабия.

Първият мач ще бъде на „Сантиаго Бернабеу“ на 7 февруари от 21:00 часа българско време, а реваншът на „Ноу Камп“ е предвиден за 1 март отново по същото време.

Осасуна и Атлетик Билбао пък ще определят другия финалист за испанската купа, като мачовете им на „Ел Садар“ и „Сан Мамес“ ще бъдат в същите дни часове на „Ел Класико“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА