Last news in Fakti

30 Януари, 2023 21:33 948 4

Изкуствен интелект създаде свои версии на най-ценните трофеи във футбола (СНИМКИ)

  • изкуствен интелект

Някои от опциите определено изглеждат впечатляващо

Изкуственият интелект за рисуване става все по-популярен в социалните мрежи, тъй като предлага алтернативна реалност на някои от любимите ни неща в света. Сред тях несъмнено попадат и шампионските трофеи във футбола, особено за любителите на великата игра.

Потребителят в Instagram Cosmin Becheanu публикува резултатите от своя експеримент за наградите в Шампионската лига, Световното първенство и останалите водещи шампионати на планетата.

Част от наградите приличат на извадени от света на „Трансформърс“, докато други са съвсем реалистично подобрени в сравнение с дизайните, които в момента радват футболисти и фенове.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сирене

    1 2 Отговор
    Соросоидите трябва да са доволни. И без това футбола им е труден.
  • 2 Госあ

    2 2 Отговор
    По интересното е, че ИИ взе изпит по медицина. Също така написа и прилично есе по философия. Но най обнадеждаващото е, че ще планира и разпределя ресурсите устойчиво според социалния рейтинг след като капитализма бъде унищожен от Китай и Русия.
  • 3 Браво на ората

    0 0 Отговор
    Това изкуствен интилект треба да е мъкъДонски!
  • 4 Чудо голямо !

    0 1 Отговор
    Всички купи са с остри черти и грубовати.