Last news in Fakti

26 Август, 2013 18:27 998 0

Звезда на НБА в неизвестност от 72 часа

  • ларън одъм-
  • баскетболист-
  • нба

Баскетболистът има сериозен проблем с наркотиците

Звезда на НБА в неизвестност от 72 часа - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Звездата от НБА Ламар Одъм е в неизвестност от 72 часа. 

Бившия играч на Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс не е виждан, откакто съпругата му Клое Кардашиян го изхвърли от дома им. Полицията няма данни за местонахождението му.

Близките на баскетболиста се страхува от най-лошото, тъй като Одъм е пристрастен към силни наркотици. 

Точно това беше и причината да бъде изхвърлен от жена му. Тя го накарала да отиде в клиника за лечение на наркомани, но той отказал, Кардашиян го изгонила от вкъщи и от тогава не се знае какво се е случило с него. 

Следователите смятат, че той се е отдал на неконтролиран прием на наркотици след случая и всякакъв изход вече е възможен според тях. 

Ламар Одъм има проблеми със забранени вещества от 2001 г. насам. На няколко пъти той влизаше в рехабилитационни центрове и излизаше чист след това, но явно не за дълго. 

Одъм е двукратен шампион на НБА с екипа на Лос Анджелис Лейкърс, има световна титла с националния отбор на САЩ, както и бронзов медал от Олимпийските игри в Атина. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА