Last news in Fakti

30 Август, 2013 08:29 20 340 6

Тигъра: Щом аз нацелвах Кобрата, какво ли ще е с Кличко

  • тони томпсън-
  • тигъра-
  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • кобрата

Кобрата се отказа от европейската си титла, за да насочи мислите си към световната

Тигъра: Щом аз нацелвах Кобрата, какво ли ще е с Кличко - 1
Снимка: БГНЕС

„След като бавен боксьор като мен успяваше да удря Кубрат Пулев, какво ли ще стане, когато срещу него е Владимир Кличко? Шансовете на българина не са особено големи. Въпреки това човек никога не може да предполага какво може да се случи. Все пак Пулев приема твърде много удари”, заяви американецът Тони Томпсън, който бе победен от Кобрата преди дни.

Победата над Тигъра направи Пулев претендент номер 1 за титлата на Владимир Кличко на Международната боксова федерация, пише вестник „24 часа”.

Кобрата разкри, че е отказал възможността да защитава европейската си титла срещу Дерек Чисора на галата в Москва на 5 октомври, когато Кличко ще се бие с Александър Поветкин.

Причината е, че основната цел на българската звезда е световната титла. Кобрата призна, че Поветкин му е по-удобен като съперник, но очаква победител да бъде Владимир Кличко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    6 2 Отговор
    Бития бит ... натъка го знаете. Да си мълчи и да тренира повече отколкото да приказва
  • 2 алкап

    3 3 Отговор
    Не мисля че злобее или се заяжда той е над 40 и му дреме. Казва истината кубрат е тромав бавен и дебеличък кличко ще го смаже много е добър държи си ръцете високо и правите му удари са брутални от високо ги пуска ще го смаже
  • 3 galaxy

    4 2 Отговор
    Многото приказки на пазара. На ринга е истината. Кобрата е претендент и не е случайно попаднал боксьор. Аз твърдо залагам за Пулев. Не случайно Кличко толкова време шикалкавеше и не искаше да се среща с Пулев. Тигъра пропуска, че бокса се играе и с ъкъл, тактика, дисциплина, които Кобрата притежава. А Кличко първо да успее да се справи с Поветкин, пък после да мисли за Пулев.
  • 4 алкап

    0 0 Отговор
    tigyra e mnogo baven. pulev e malko po barz. a klichko e mnogo po dobar i bavi zastoto gleda parite koito srestu pulev ste sa malko
  • 5 алкап

    0 0 Отговор
    klichko e pargav kato ali i mnogo po zdrav
  • 6 пенчо

    0 0 Отговор
    Кличко вече остарява.Годините имат значение.