10 Февруари, 2023 17:45 1 340 9

Гуардиола с остър коментар за обвиненията към Сити

  • манчестър сити-
  • гуардиола

Пеп защити "гражданите"

Гуардиола с остър коментар за обвиненията към Сити - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е уверен, че клубът ще бъде оправдан по обвиненията за нарушения на правилата за финансов феърплей на Висшата лига, които бяха отправени към Сити тази седмица.

"Напълно съм убеден, че ще бъдем оневинени", каза Пеп.

"Искам да остана повече от всякога в Ман Сити", допълва мениджърът на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    1 2 Отговор
    Г-н Тервел Илиев,нали на 07.02.2023.г. Гуардиола стягаше куфарите??? 7559
  • 2 Жозеф

    5 2 Отговор
    Пеп, каталунска лека жено....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дойче веле

    1 1 Отговор
    Гуардижла вече 7-ма година е мениджър на Ман.Сити.Той е бил наясно,че всяка година се купуват играчи за високи суми и беше част от Ръководството.Сега да се прави на наивник от средна възраст е некоректно и неморално.Той,разбира се, не е участвал с подпис в договорите,но е подразбирал,че има нещо нередно в разходите ,които са били по- малко от приходите.Или парите на арабите ги местят от един клуб в друг,купуват се съдии.На Ман.Сити се даваха най- много дузпи и се тикаше отбора към върха.И вследствие много титли и трофеи за сметка на другите,по- бедни отбори.
  • 5 Дойче веле

    1 1 Отговор
    Корекция.Разходите на клуба са повече от приходите.
  • 6 Дойче веле

    1 0 Отговор
    Корекция.Разходите на клуба са повече от приходите.
  • 7 Лили

    1 1 Отговор
    Ман.Сити в момента е на второ място в класацията на Висшата лига след Арсенал.Много е сигурно,че ще бъдат изхвърлени от ВЛига,защото са нарушили правилата на финанс.феърплей.Единствено играчите и Гуардиола в течение на 7 год.получаваха най- високи заплати в сравнение с другите отбори и тези пари не падаха от небето.Арабските собственици и на Ман.Сити и на ПСЖ вземаха пари от един арабски клуб и ги внедряваха в тези клубове,чрез двойно счетоводство и трябва да си понесат наказанието.Ще се отнемат титли и трофеи спечелени незаконно през тези години.
  • 8 Лили

    1 0 Отговор
    Както наказаха Ювентус,чрез отнемане на точки,може и на Ман.Сити да се отнемат точки,което ще бъде най- лекото наказание.
  • 9 Лили

    0 0 Отговор
    Както наказаха Ювентус,чрез отнемане на точки,може и на Ман.Сити да се отнемат точки,което ще бъде най- лекото наказание.