11 Февруари, 2023 10:39 692 2

Милан би Торино с гол на Оливие Жиру

  • милан-
  • торино-
  • жиру-
  • гол-
  • серия а

Грандът от Милано прекъсна серия от три поредни загуби

Милан би Торино с гол на Оливие Жиру - 1
Снимка: БГНЕС

Милан победи Торино с 1:0 като домакин в мач от 22-ия кръг на първенството на Италия по футбол. Грандът от Милано прекъсна серия от три поредни загуби в Серия А и общо седем срещи без успех във всички турнири, и държи третото място във временното класиране с 41 точки, на две от втория Интер, който е с мач по-малко. Съставът на Торино е седми с 30 точки в актива си, предава БТА.

Победният гол за Милан бе дело на Оливие Жиру в 62-ата минута на двубоя. Златан Ибрахимович бе в състава, но не влезе в игра.

Домакините бяха под напрежение през по-голямата част от първото полувреме, а футболистите на Торино имаха възможност да поведат в 18-ата минута след удар на Антонио Санабрия, който обаче прати топката вдясно от вратата. Три минути по-късно Чиприян Татарушану отрази нов изстрел на Санабрия.

Най-добрият шанс за Милан преди попадението дойде в 54-ата минута, когато Рафаел Леао не успя да преодолее вратаря на Торино Ваня Маринкович-Савич, а в 62-ата Тео Ернандес намери французина Жиру, който не сгреши за 1:0. Ернандес също имаше възможност да се разпише в 76-ата минута след контраатака, но стреля край вратата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гейчо

    0 1 Отговор
    И тоя алах му помага
  • 2 Весо Алкохола

    1 0 Отговор
    Незнам бате бях леща снощи и нищо не разбрах от мача.....