Last news in Fakti

11 Февруари, 2023 12:40 626 0

Тиаго Силва удължи договора си с Челси

  • челси-
  • тиаго силва-
  • договор-
  • защитник

Защитникът си гарантира още година в клуба  

Тиаго Силва удължи договора си с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Челси Тиаго Силва подписа нов договор с клуба. Предишният му контракт бе до лятото, но той се разбра с шефовете да го удължи с още 12 месеца до юни 2024 година.

Макар да е на 38 години Тиаго Силва си остава основен стълб в отбраната на лондончани. През този сезон той има 24 мача във всички турнири. По всичко личи, че той ще продължи да бъде на разположение на Греъм Потър и през следващия сезон и ще се конкурира с Беноа Бадиашил, Уесли Фофана и Трево Чалоба за място в стартовата единайсеторка, предава sportal.bg.

"Когато за пръв път подписах с Челси, договорът ми бе само за една година. Сега те ще станат четири. Не съм си представял подобно нещо, но за мен е специален момент да преподпиша и да остана тук", сподели играчът след подписването на контракта.

Интерес към бразилецът имаше и от родината му от страна на Флуминензе, но той предпочете да остане в Челси, тъй като семейството му се чувства добре в Лондон, а децата му тренират в школата на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА