Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 12:41 1 373 4

Билал Бари се завърна в Левски

  • левски-
  • билал-
  • бари-
  • операция

След като бе опериран, нападателят работи с рехабилитатор на базата на френския национален отбор в Клерфонтен

Билал Бари се завърна в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски - Билал Бари, вече е в София. Това стана ясно, след като футболистът публикува стори в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Той длъго време беше извън страната ни. След като бе опериран, Бари работи с рехабилитатор и физиотерапевт на базата на френския национален отбор в Клерфонтен, предава topsport.bg .

Сега обаче играчът е в София и вероятно скоро ще започне подготовка с 26-кратните шампиони.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 2 Отговор
    Тозззз пък кой беше бе ? Мъримире и тоз ли е розов ? Абе един българин няма ли да прочета, че идва в Левски, да играе, да се развие, да стане национал, пък после да се развие на Запад с добър трансфер, да се вземат пари за мего, да се гордееме, да говорим и пишем за него добри думи и т.н. Такива ще се взимат ли в тоз отбор бе, отбора на Народа беееее ????

    Коментиран от #3

  • 2 Мъри Малтата

    5 2 Отговор
    Ще участва в преиграването с Хамрун МУУУУУ ХА ХА ХА ХА ХА
  • 3 Лост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Чакай сега да видиш и на коя скорост ще включи, че новият бразилец явно е с автоматична и вчера не можа да потегли. Имам доста приятели левскари и те също се срамува от това което става там.
  • 4 Мим33

    3 0 Отговор
    И като се е завърнал ,ще го обръсне и него го знаем какво може.Левси в момента е един от най слабите благодарение на самонадеяния треньор. ДО СЕГА.сме били зле,ама чак пък толкова никога от историята.