Last news in Fakti

1 Септември, 2013 20:05 1 887 0

Левски се справи с Любимец

  • левски-
  • любимец-
  • вутов

Антонио Вутов с красив гол от фаул

Левски се справи с Любимец - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски зарадва „сините" фенове с втората си победа в шампионата. Тимът от „Герена" срази с 2:0 хита на сезона Любимец. Така „сините" събраха 9 точки в класирането и вече са на седма позиция. Води Литекс с 15, а Любимец е четвърти с 12 точки.

Левски започна много агресивно, докато домакините не влезнаха добре в мача и в играта им си личеше напрежение. „Сините" се възползваха и откриха резултата в 18-ата минута. В прегръдките на своите се озова таранът Цветан Генков. Той засече центриране на Мирослав Иванов на метър от вратата, след като топката премина през защитник на Любимец.

В 44-ата минута Владимир Гаджев не успя да удвои резултата. Халфът получи вляво от Гари Родригес, освободи се и стреля, но ударът му премина покрай гредата.

След почивката „дините" тръгнаха в атака, създавайки няколко опасни разбърквания пред вратата на Пламен Илиев. Дебют за Левски пък направи централният нападател Димитър Макриев.
Брилянтен гол от пряк свободен удар в 84-ата минута реализира талантът на "сините" Антонио Вутов. Той завъртя топката от минимален ъгъл в мрежата на Рашков за 2:0.
В следващият кръг Левски е домакин на шампиона Лудогорец, а Любимец приема Черноморец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА