Last news in Fakti

9 Март, 2023 01:29 2 319 1

Милан не се огъна в Лондон! "Росонерите" пак са в Топ 8 на ШЛ

  • шампионска лига-
  • тотнъм-
  • милан

Без голове в срещата-реванш между Тотнъм и Милан

Милан не се огъна в Лондон! "Росонерите" пак са в Топ 8 на ШЛ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Милан успя да се класира на четвъртфиналите в Шампионската лига, след като задържа равенство 0:0 срещу Тотнъм в мач-реванш от 1/8-финалните сблъсъци в най-престижния европейски клубен турнир. Срещата тази вечер беше равностойна.

Кристиян Ромеро от "шпорите" беше изгонен за втори жълт картон в 77-ата минута на мача в Лондон. А "росонерите" бяха много стабилни в защита като цяло в дуела от осминафиналите на ШЛ.

Така след 1:0 в общия резултат Милан продължава напред в турнира. "Росонерите" са 7-кратни първенци в КЕШ/Шампионска лига. Милан е пети във временното класиране на Калчото, но е сред Топ 8 в настоящата кампания на ШЛ, миланистите никога не са за подценяване в европейските клубни турнири.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    5 1 Отговор
    Браво На Футболистите На Милан Град Милано