Last news in Fakti

9 Март, 2023 12:18 9 383 3

ПСЖ с грандиозен ход?

  • псж-
  • зинедин зидан

"Принцовете" ще преследват славата в ШЛ със Зидан?

ПСЖ с грандиозен ход? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

ПСЖ отпадна в осминафиналите на Шампионската лига тази кампания. "Принцовете" загубиха и двата си мача с Байерн Мюнхен и след общото 0:3 са аут от турнира. ПСЖ продължава да няма титла от ШЛ. Грандът от Франция обаче няма никакво намерение да се примирява с това положение.

Според информации от чужбина, тимът готви грандиозен ход. ПСЖ се насочва към треньорска смяна, гласят любопитните твърдения. Визира се, че от ръководството на "принцовете" имат огромно желание Зинедин Зидан да стане старши треньор на ПСЖ. Сега начело на "принцовете" е Кристоф Галтие. Той обаче изглежда ще бъде заменен на поста в края на сезона.

Зидан е считан за идеален вариант за наставник на ПСЖ. Той е рекордьор по поредно спечелени титли в ШЛ като старши треньор, откакто турнирът има настоящия си формат (3 поредни с Реал М). Зизу, който беше брилянтен футболист, се оказа и феноменален методист и тактик, в момента той обаче е без тим.

Ако Зидан парафира с "принцовете", това може да се счита като двоен удар, тъй като Зизу е бил любим футболист на Килиан Мбапе. Килиан е настояща звезда на ПСЖ, твърди се обаче, че нападателят може да помисли за смяна на клубната си принадлежност това лято. Едва ли Мбапе обаче би пропуснал възможност да си партнира със Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахаахаха

    22 0 Отговор
    грандиозен ход след грандиозен отход…
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа шегаджия 🃏

    6 1 Отговор
    Защо изтрихте коментара ми, който гласеше: "И Бог Исус Христос, Моабет и Шива заедно да слязат на земята изкуственяците титла в ШЛ няма да видят