Last news in Fakti

10 Март, 2023 08:48 2 772 4

Сашо Везенков "унищожи" Байерн

  • александър везенков

Никой от баварците не можа да спре Сашо в Пирея

Сашо Везенков "унищожи" Байерн - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Байерн Мюнхен имаше отлична седмица в европейските турнири по футбол. Баварците победиха ПСЖ с 3:0 общ резултат в осминафиналите на Шампионска лига. Немците се наложиха в срещата-реванш с 2:0 срещу Меси, Мбапе и компания.

Тимът на Байерн по баскетбол обаче беше разбит в мач от Евролигата. Сашо Везенков и Олимпиакос стразиха баварската машина със 102:74 в среща от редовния сезон на шампионата.

Само за 20 минути на паркета Александър вкара 18 точки и добави 4 борби и 3 асистенции. Сашо стана най-резултатен в мача, стреля страхотно и от двойката, и от тройката - съответно 60 и 66 процента (зад линията за 3 точки).

Никой в Байерн не можа да противодейства на българина. Баварците са в долната половина на таблицата.

Олимпиакос е лидер във временното калсиране на Евролигата, а Везенков е фаворит номер 1 за наградата за най-полезен играч през редовния сезон на престижния баскетболен турнир.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо

    12 0 Отговор
    българска машина
  • 2 12343211

    8 0 Отговор
    Браво.
  • 3 Продължаваме Промяната

    0 17 Отговор
    На Везенков толкова са му възможностите. Да разцъква в аматьорската Евролига. Истината е в НБА, но там бе в драфтата и никой не го поиска. Веднага го разкриха

    Коментиран от #4

  • 4 съединисе

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Продължаваме Промяната":

    Т@П анар...