Last news in Fakti

11 Септември, 2013 07:10 1 765 2

Божинов: Нямам жена до себе си, важни са децата

  • валери божинов-
  • николета лозанова-
  • раздяла

Божинов отрече слуховете за контакт с Наско Сираков

Божинов: Нямам жена до себе си, важни са децата - 1
Снимка: БГНЕС

„Сам съм. Нямам жена до себе си. Единственото, което ме интересува, са децата ми и да си оправя кариерата”, заяви Валери Божинов пред „Дарик”, потвърждавайки раздялата с Николета Лозанова.

„Никога не съм искал да се пише и говори за мен и семейството ми. В България има много по-големи проблеми - хората нямат какво да ядат, протестират, заплатите им са ниски. Но някои имат нужда да ги занимават с личния ми живот. Опитвам се да не чета, но все нещо ми се набива в очите. Умолявам хората да спрат да комуникират за моя личен живот”, каза още 27-годишният футболист.

Преди това нападателят отрече пред „24 часа” плъзналите набързо спекулации, че преговаря с Наско Сираков, за да облече екипа на Левски. Заради шега с приятел в социалните мрежи веднага плъзна мълвата, че „Валери идва на „Герена”. Бившият играч на Ювентус обаче отрече появилите се слухове и заяви категорично, че ще продължи кариерата си извън България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 1 Отговор
    za koeto nie levskarite se radvame
  • 2 шруум гъбков

    0 0 Отговор
    тоя смешник кой го излъга ,че е футболист , по принцип е един завършен себичен кавал , и оня патър лозанова много му отиваше (то учебната газка приляга на всеки де)