Last news in Fakti

11 Септември, 2013 11:40 1 046 0

Фелипе Маса каза „сбогом“ на Ferrari

  • фелипе маса-
  • ferrari-
  • кими райконен

Сега на дневен ред във Ferrari е намирането на втори пилот

Фелипе Маса каза „сбогом“ на Ferrari - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Фелипе Маса потвърди, че напусна Ferrari след края на настоящия сезон. По този начин бразилският пилот от Формула 1 ще разчисти пътя на Кими Райконен, който ще се завърне в тима, съобщи британският „Telegraph“.

„Благодаря на всички от отбора, преживяхме невероятни моменти заедно. В оставащите състезания ще дам всичко от себе си, за да се представя на ниво“, написа Маса в социалните мрежи.

Маса се състезава за Ferrari от 2006 година, постигайки 11 победи. Бразилецът обясни, че иска да премине в друг отбор, за да има възможност да се бори за титлата.

Сега на дневен ред във Ferrari е намирането на партньор на Фернандо Алонсо. Според Би Би Си това ще е именно Кими Райконен, който е подписал договор за една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА