Last news in Fakti

15 Март, 2023 12:00 9 625 14

Мъри с тежък ултиматум на "Герена"?

  • левски

Мъри защитил Ивков?

Мъри с тежък ултиматум на "Герена"? - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов по всяка вероятност няма да остане на "Герена", ако изпълнителният директор Иво Ивков изхвърчи от управата на клуба, твърди "Мач Телеграф".

Както е известно, между Ивков и мажоритарния собственик на ПФК Левски Наско Сираков има разминавания относно трансферната политика на "сините".

Стоилов е голям любимец на публиката на Левски. Счита се, че той е в добри отношения и със Сираков, и с Ивков. Любопитно е дали Наско Сираков ще предприеме директни ходове към раздяла между клуба и Иво Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    19 2 Отговор
    Обикновено,който стои на два стола пада,ама дано в случая да не е вярно...
  • 2 Пробиотик

    26 2 Отговор
    Докато дрогите от София запад командват в отбора и всички барабар с насо г, зо ги е страх Левски е загубен
  • 3 Лост

    6 5 Отговор
    Той Ивков нали беше казал,че сам ще се маха април месец?
  • 4 безпартиен

    19 1 Отговор
    За да е всичко ясно и на чисто,трябва да се знаят всички ръководители в клуба с какви заплати,бонуси,премии са месечно и годишно от президента до чистачите!Всичко за всеки да е явно и точно!

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Сандо

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "безпартиен":

    И като ги обявят какво следва?Ще ти каже ли някой за всички тия игри,които се играят на тъмно и зад завесите?Ще разбереш ли нещо за зависимостите между хората в клуба и извън клуба,за това кой какви ангажименти е поел и пред кого и дали всичко се ограничава само в сферата на спорта?Стига с тая наивност,големите футболни клубове са обект на силен интерес не заради спорта и дори заради печалбите,а за възможностите които дават в различни области на живота.
  • 6 Бай Брадър

    13 3 Отговор
    Не мъри , истината защити ивков ! Имало ли е реални оферти-ДА ! раев каза ли че НЯМА НИЩО ТАКОВА -ДА ??? Кой лъже !!! раев вън ....

    Коментиран от #13

  • 7 Само Хебър

    8 1 Отговор
    Пазарджишкото кметче да се спасява и то навреме ...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българин

    11 2 Отговор
    Раев просто искаше да прибере едни милиони от продажбата на акциите, заедно с другия комарджия Тити. Това беше причината да отхвърли офертите. По-тъпото е, че той притежава Левски без нищо да е инвестирал в клуба!
  • 10 Тото 1 и Тото 2

    7 0 Отговор
    Защо ще си ходи ? Нали е истински леевскар ? А за пример на останалите , дори може да работи и без пари ! Щото и кръвта му е синя ! А дали е вземал пари за работата си досега , понеже по резултати от мачовете , не би било логично !?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Р.Ив.

    8 3 Отговор
    А вие продължавайте да събирате пари... Виждате , че има кой да ги ,,усвои" .
  • 13 Никойчо,

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Брадър":

    Че си "бай" е ясно, че не си на нивото на Сираков, че не си Дал на Левски колкото той е дал, въпреки и всичките му кусури на Сираков, също е ясно, НО Сираков каза за че няма оферта за 6 милиона и е прав : офертата е за 5 096 000 лв. и като махнеш 25% за клуба от който дойде Кордоба и 10% за клубът на Краев какво остава умнико???!!! ( да не говорим, че по това време текат разговори с потенциалните купувачи...) Истината е че, не сме в детайлите за да съдим, че трябва повече да уважаваме авторитетите на клуба ( вкл. Мъти, Наско, Ивков и т. н.) трябва да сме етични да не задълбаваме конфликта и да търсим решение, а не да разгаря е противоречията и да почваме братоубийствена война! А тези мъже (Наско, Мъри, Ивков), да седнат и на четири очи да разрешат проблемите си! Безгрешни няма....
  • 14 ГЕРЕН

    3 3 Отговор
    БРАВО. БЕЗ МЪРИ И ИВКОВ СМЕ ОБРЕЧЕНИ. ТРИ ГОДИНИ ЛЪЖИ ПЛЯМПАНЕ И ОБЛЪЧВАНЕ ОТ ТАНАС. И НИЩО ПОЗИТИВНО САМО МЪКИ. 90% ОТ ФЕНОВЕТЕ СА ЗА МЪРИ И ИВКОВ. ЩОМ И МЪРИ Е ПРОТИВ ТАНАС (А ТЕ СА БЛИЗКИ) ЗНАЧИ ГОЛЕМИ БЕЛИ Е ПРАВИЛ НАСО. БЕГАЙ НАСЕ ДО КЪТ Е ВРЕМЕ. ДА НЕ ТЕ СЪБЛЕЧАТ И ТЕБЕ.