Last news in Fakti

16 Март, 2023 08:10 1 661 2

Момчетата от "Диего Марадона" разпиляха Айнтрахт

  • наполи-
  • шампионска лига

Наполи с класика

Момчетата от "Диего Марадона" разпиляха Айнтрахт - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Агитките на Наполи и Айнтрахт създадоха безредици покрай двата мача между тимовете в 1/8-финалите на Шампионска лига. Германците се "отличиха" май повече в това отношение. И Наполи, и Айнтрахт имат доста мощна фенска подкрепа.

На "зеления" килим пък лидерът в италианския шампионат разпиля защитата на тима от Франкфурт.

Миналата вечер Наполи написа футболна класика 3:0 като домакин. Виктор Осимен показа отново, че е "звяр" във фаза атака.

Головете забодоха именно той (45+2' и 53') и Пьотр Желински (64'-дузпа). Така стадион "Диего Марадона" се превръща в доста сложно място за гостуващите тимове. Наполи е убедителен лидер в Калчото и 1/4-финалист в ШЛ. Айнтрахт игра силно в груповата фаза на състезанието в ЕКТ, но отпада на 1/8-финалите след 0:5 в общия резултат срещу италианците.

Жребият за 1/4-финалите на турнира е утре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    6 4 Отговор
    Всъщност, май разпиляха град Неапол.
    Сега трябва двата отбора да бъдат извадени от европейските клубни турнири за 3-4 години. Да се поуспокоят малко футболните келкеши, и да се сложи край на тези безумия.
  • 2 Некой си

    2 1 Отговор
    А "разпиляха" , не трябва ли да е в кавички?