Last news in Fakti

16 Март, 2023 10:18 1 460 0

Наставникът на "армейците": Мислим само за...

  • цска-
  • саша илич

Илич май е футболен... маниак

Наставникът на "армейците": Мислим само за... - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, има в кариерата си на футболист стотици мачове като лидер на гранда от съседна Сърбия - Партизан.

Трудно е да стигнеш до титулярно място в тима на "парния валяк", какво остава да си дългогодишен капитан на "гробарите".

Илич явно е футболен маниак в най-добрия смисъл на думата. Не бяха особено много хората, които в началото на настоящата кампания на ефбет Лига биха заявили, че ЦСКА ще води с 4 точки на Лудогорец след 23-ия кръг на шампионата.

"Армейците" под ръководството на Саша Илич имат 57 точки за 23 кръга и водят именно с 4 т. на настоящия футболен първенец на България - Лудогорец.

Мобилизацията при "червените" на Илич е огромна, ето какво заяви той в ефира на "Диема Спорт":

"В съблекалнята на ЦСКА мислим само за... Спартак Варна!".

В събота "армейците" приемат именно "соколите" в среща от 24-ия кръг на първенството. Спартак Вн е на последното място в класирането на шампионата.

"Червените" на Илич обаче се готвят като за финален двубой. Нищо, че става въпрос за домакинство на първия срещу последния във временната таблица на ефбет Лига.

Саша също така каза страхотни думи за публиката на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА