Last news in Fakti

16 Март, 2023 14:58 3 469 6

Саша Илич с показателни думи за Лудогорец

  • цска-
  • лудогорец

Илич: Лудогорец има сериозен отбор

Саша Илич с показателни думи за Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

"Лудогорец е най-добрият отбор в последните 15-ина години в България. Постига и много добри резултати в Европа. Лудогорец има сериозен отбор. В момента имат проблеми с контузии на основни футболисти", заяви треньорът на ЦСКА - Саша Илич, пред "Диема Спорт".

"Червените" имат 4 точки преднина спрямо Лудогорец в настоящата таблица на ефбет Лига. Двата тима заемат първите 2 позиции на шампионата и се очаква именно между "армейците" и разградчани да се реши битката за титлата в първенството този сезон. Лудогорец е действащ шампион, а Саша Илич показва уважение към конкурента на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    4 6 Отговор
    Саша -ИЛИЧ !
  • 2 Мим33

    4 9 Отговор
    Ами битката за титлата пак изглежда ще е за лудите,въпреки,че цецка има аванс.Успехите им досега са повече на късмет с възможност = на или победа ,или загуба....
  • 3 Левски 1914

    3 8 Отговор
    Само дето това не е цска , а Литекс обединен с Етрополе.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Майстор Тричко

    10 1 Отговор
    Голямата балтия за ЦСКА ще бъде мача с Левски ("спонсорирани" от Лудогорец и подплряни от съдията) и мача с Лудогорец (яко подпряни от съдията - дузпа или две, изгонен играч и игра до победен гол), но ... това ще рефлектира за пореден път на мачовете в Европа - там лъсват зад...ците на БГ-футбола и истината за него. Ако Л-ц иска да успява трябва да не купува и заплашва съдиите в БГ - само така ще изгради добър отбор дори и да не е непременно шампион. Но де толкова акъл в ръководството им - бизнеса в БГ за момента , а не за перспективата. Първо да пипнем някакви пари пък после ще видим дали не е могло да бъдат 5 пъти повече (разликата ще я избием от кражбите на бюджета и евросредствата).
  • 5 Лафчис 2016

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Ако твоето твърдение е вярно, защо толкова много се притесняваш.?
    Но това притеснение и завист показват обратното
  • 6 Хамрун.2022

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Лесни, забрави за тирето.
    Какво стана?
    За онова червеното тире питам