Last news in Fakti

25 Март, 2023 10:12 685 1

Шевченко: Челси трябва да има търпение и да вярва в таланта на Мудрик

  • шевченко-
  • мудрик-
  • челси-
  • трансфер-
  • крило

Лондончани платиха 89 милиона паунда за 22-годишното крило

Шевченко: Челси трябва да има търпение и да вярва в таланта на Мудрик - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на украинския футбол и бивш играч на Челси - Андрий Шевченко, коментира трансфера на неговия сънародник Михайло Мудрик на "Стамфрод Бридж". Според бившия нападател не трябва да се прибързва с оценките за 22-годишното крило, за което лондончани платиха 89 милиона паунда. Мудрик изигра шест мача в Премиър лийг до момента, в които записа само една асистенция и нито един гол, но според Шевеченко това е инвестиция за бъдещето, предава sportal.bg.

"Челси купи талантлив млад играч, който е за бъдещето. Неговата огромна футболна кариера тъкмо започва. Първата голяма стъпка бе правилна - да отиде в Челси. Той е част от амбициозен проект и е в добри ръце. Решението да бъде привлечен сега показва, че клубът вярва в таланта му. Той подписа много дълъг договор, което е необичайно. Челси инвестира в бъдещето. Премиър лийг обикновено изисква незабавни резултати, но нека да видим как ще се справи той в тези осем години. Клубът трябва да бъде търпелив с него и да вярва в таланта му. Аз бих искал да дойда в Челси на неговата възраст. Докато отборът се изгради отново, ще бъде трудно. Трудно е и заради всичко, което се случва в Украйна", коментира Шева, който вкара 22 гола за два сезона с екипа на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отврат

    3 2 Отговор
    Гнусните укри плъзнаха по целия свят.