Last news in Fakti

25 Март, 2023 11:02 745 1

Кан: Целите ни през този сезон бяха изложени на риск, трябваше да реагираме

  • кан-
  • тухел-
  • нагелсман-
  • байерн

След Световното първенство играта ни бе все по-малко успешна и атрактивна, казва шефът в клуба

Кан: Целите ни през този сезон бяха изложени на риск, трябваше да реагираме - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан, говори пред официалния сайт на клуба, след като раздялата с треньора Юлиан Нагелсман беше официализирана. Той сподели, че колебанията в играта на отбора след Световното първенство са принудили ръководството на вземе това решение и да назначи Томас Тухел, предава gong.bg.

"Когато подписахме с Юлиан Нагелсман през лятото на 2021 година, бяхме убедени, че ще работим с него в дългосрочен план - и това беше целта на всички. Той споделя нашия стремеж да играем успешен и атрактивен футбол. Сега обаче осъзнахме, че качественото на нашия отбор, въпреки че спечелихме лигата през миналия сезон, се вижда все по-рядко. След Световното първенство играта ни бе все по-малко успешна и атрактивна", каза Кан.

"Големите колебания в представянето ни излагаха на риск целите ни през този сезон, а и след това. Ето защо реагирахме сега. Лично, а и от името на Байерн, искам да благодаря на Юлиан и неговия екип и да им пожелая всичко най-добро в бъдеще", каза още шефът на баварците.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Икво

    1 1 Отговор
    Голяма грешка на байерн м., според мен борусия д. ще вземат титлата