Last news in Fakti

29 Март, 2023 19:47 5 072 5

Тайсън с грандиозен ход?

  • тайсън фюри-
  • александър усик

Фюри натиска за бой с Усик, предлага му подобрени условия?

Тайсън с грандиозен ход? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Боят за всички титли при най-тежките в професионалния бокс между Тайсън Фюри и Александър Усик очакван за 29-и април пропадна. Но мач между двамата може да има през юли, сочи информация от Острова.

Твърди се, че Тайсън е поискал от промоутъра си Франк Уорън да натисне в посока такъв двубой да се състои. За целта се предвижда да бъде дадена финансова компенсация на Даниел Дюбоа, който е считан за почти сигурен следващ съперник на Усик.

Идеята е Даниел да се съгласи, да не се бие с Александър, а Усик да излезе срещу Фюри в разгара на лятото.

Сочи се, че Тайсън планира да е в топ форма именно през юли месец и е склонен Александър да получи много по-добри финансови условия в сравнение с тези, които бяха принципно договорени за мач на 29-и април.

Усик е известен с това, че тренира като... маниак. Имаше съмнения, че Фюри подценява евентуалната среща с Александър.

Последните индикации обаче са, че може да се проведе велик боксов мач през юли. Тайсън Фюри и Александър Усик са непобедени на професионалния боксов ринг. Последният абсолютен шампион в "кралската" дивизия на бокса Ленъкс Люис пък загатна, че ако Фюри и Усик влязат в бой между въжетата, зрелището е гарантирано.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джаба

    11 5 Отговор
    укропа ще е мики маус след мача
  • 2 Тарапанова

    6 1 Отговор
    Цар Киро умря, ... да живее Царя!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Ще има мач между двамата когато Усик се пенсионира!
  • 5 Болярин

    4 0 Отговор
    Цигански мурафети - резултат от страх за боя с Усик !