Last news in Fakti

20 Септември, 2013 16:47 748 0

Лоурънс Дейвис: ЦСКА е заспал гигант

  • лоурън дейвис-
  • цска-
  • гигант-
  • футбол

Дейвис е новият председател на Надзорния съвет на червения тим

Лоурънс Дейвис: ЦСКА е заспал гигант - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Лоурънс Дейвис, който днес бе представен официално пред медиите и футболната общественост, даде пресконференция в Студентски град, на която заяви, че с идването му в клуба се слага край на агонията на "червените" през последните години.

Ето какво сподели шефът - известен като Човекът с пурите:

"Когато бях млад, бях футболен запалянко. За мен ЦСКА може да се нарече "заспал гигант". Всички знаят за победите на ЦСКА над Ливърпул. Това е клуб, който е много известен в Англия и цяла Европа. ЦСКА страда от управлението на старите собственици.

Но няма повече, ние казваме стига. Искаме да върнем клуба на европейската сцена и да влезем в групите на Шампионска лига. Давам ви думата си, че ще възвърна славата на ЦСКА. Имаме добро ръководство и спортно-технически щаб.

Нашата селекция ще се прави чрез партньорства с големи отбори. Вече имах среща с клубове от Великобритания, Катар и ОАЕ.

От ЦСКА са тръгнали едни от най-големите имена в европейския футбол - Христо Стоичков, Мартин Петров и Стилиян Петров. Нашите намерения са да изградим един добър отбор и добра база. Няма само аз да инвестирам в клуба, същото ще сторят и моите партньори. В нашия клуб ще има абсолютна финансова и счетоводна прозрачност, няма да има сделки под масата.

Другата седмица имам среща със Селтик, който да стане наш основен партньор. Освен това говорих с Евъртън и богата фамилия от ОАЕ. Има варианти за генерален спонсор на ЦСКА. Засега имаме оферти от три фирми", заяви новият собственик на "Армията".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА