Last news in Fakti

21 Септември, 2013 13:01 644 0

Тайбе се закани, иска златни медали

  • тайбе-
  • закани-
  • златни медали

Състезателката ни е сребърна медалистка от СП по борба в Будапеща

Тайбе се закани, иска златни медали - 1
Снимка БГНЕС

Сребърната ни медалистка от световното първенство по борба в Будапеща Тайбе Юсейн заяви, че няма да спре да преследва златото.

Състезателката не бе доволна, че допуска поредна загуба от унгарката Мариана Шастин не защото е по-слаба, а защото съперничката й вече я познава добре.

"Доволна съм от представянето си на турнира с изключение на финала. Все още не съм се доказала. Щях, ако бях взела злато. Няма да спра да тренирам, за да постигна тази цел", заяви Юсейн пред "7 дни спорт".

Тайбе коментира и припадъка на канадката в срещата им от осминфиналите. "Носила е предпазна гума на зъбите. Натиснах я и усетих, че е като труп. Притесних се, не знаех какво става", заяви българката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА