9 Април, 2023 09:23 4 371 5

Жесток скандал на "Бернабеу": Звезда на Реал наби играч на "жълтата подводница"

  • реал мадрид-
  • федерико валверде

Жестока вербална обида и екшън на паркинга...

Жесток скандал на "Бернабеу": Звезда на Реал наби играч на "жълтата подводница" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Реал Мадрид допусна нов разочароващ резултат в испанското първенство. Шампионът от 2022 година загуби с 2:3 пред собствена публика срещу Виляреал в двубой от 28-ия кръг.

"Белите" продължават да изостават с 12 точки след водача в класирането Барселона, който съвсем скоро може да си осигури титлата предсрочно.

Барса е с мач по-малко.

Страшен екшън обаче е избухнал след домакинската загуба на Реал вчера.
Инцидентът е станал на паркинга на стадион "Бернабеу", където паркира автобусът на гостуващия отбор.

Федерико Валверде от "белия балет" е налетял на бой и е ударил в лицето Алекс Баена от "жълтата подводница". Ситуацията не е продължила дълго, тъй като са се намесили други играчи на Виляреал, предава "БЛИЦ".

Футболисти на "жълтата подводници" са изразили намерение да свидетелстват, тъй като Баена е заявил готовност да подаде жалба в полицията.

Близки на Феде обяснили, че причината за нападението са крайно неприятни думи на Алекс Баена за семейството на Валверде.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 въпросче

    9 5 Отговор
    Този "белия балет" ,кога ще го видим на представление в Бальшой театр?
  • 3 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    8 6 Отговор
    Белите балерини пак ги натаковаха...

    Коментиран от #4

  • 4 ⚜️Просветен⚜️

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    Родилката ти е балерина на теб! Още 1000 години футбол няма да стигнат на другите отбори , дори да доближат титлите на Кралете! И да, прав е Велверде! Никой спорт и феърплей не могат да са по важни от честа на семейството! Дано му е пръснал миглите качествено!

    Коментиран от #5

  • 5 Луд сержант

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "⚜️Просветен⚜️":

    Малко го е бил дори! Пресата казва, че испанеца го е провокирал с непрестанните си грозни обиди по негов адрес и в предишния мач между двата тима за Купата, които включват подигравки с живота на все още неродения му втори син.
    "В мача за Купата на краля Баена изрита Феде и му каза: "Колкото и да ревеш, синът ти няма да се роди." твърдят от "Марка". Съпругата на Валверде - Мина Бонино, е имала сериозни проблеми в началото на втората си бременност, като за щастие, впоследствие идват добри новини, че всичко с бебето е наред.