21 Септември, 2013 19:31 788 0

Любимец измъкна точка от Славия в София

  • славия-
  • любимец-
  • равенство

Славия прекъсна добрата си серия след реми с Любимец

Любимец измъкна точка от Славия в София - 1
Снимка: БГНЕС
Славия прекъсна добрата си серия и след силния мач при гостуването на Литекс в предишния кръг и победите срещу Пирин (Гоце Делчев) и Пирин (Разлог) за Купата, сега "белите" направиха равенство 1:1 като домакин на Любимец в среща от 9-ия кръг на "А" група.
 
Новакът в елита затвърди статута си на сензацията в първенството и дори поведе на стадиона в столичния квартал "Овча купел". Това стана още в 17-ата минута след груба грешка в защита на Стефан Велков, след която Антон Огнянов откри реализира в полза на гостите.
 
След това "белите" опитаха да изравнят, но удари на Галин Иванов и Атанас Курдов не намериха целта. През втората част Славия натисна своя съперник и достигна до изравняване чрез Атанас Курдов, който от наказателното поле вкара за 1:1 след асистенция на Радослав Димитров в 60-ата минута.
 
Четири минути по-късно Галин Иванов остана на стрелкова позиция в наказателното поле, но ударът му беше спасен от вратаря Цветомир Цанков. В края на срещата гостите също имаха своя шанс и при една бърза контраатака на гостите Антон Огнянов центрира в наказателното поле, след което Дончо Атанасов пусна успоредно на голлинията, но бранител на "белите" изчисти топката.
 
Така Любимец изненадващо все още сред първите 7 в първенството и в момента заема 6-ата позиция с актив от 13 точки. Славия е 8-и с 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА