Last news in Fakti

25 Септември, 2013 10:56 890 0

Меси недоволен от Тата Мартино

  • меси-
  • мартино-
  • барселона-
  • смяна

Звездата се ядоса, защото го смениха срещу Реал Сосиедад

Меси недоволен от Тата Мартино - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Аржентинският национал и голяма звезда на Барселона Лионел Меси започва да негодува от новия треньор и негов сънародник Тата Мартино. 26-годишният нападател показа недвусмислено, че не е доволен от смяната си в 81-ата минута при домакинската победа над Реал Сосиедад (4:1) в междинния шести кръг на Примера дивисион. 
 
Докато заемаше мястото си на резервната скамейка Меси показа раздразнение, като хвърли бутилка. Под ръководството на Мартино това е втората му смяна, след като бе сменен и в първия кръг срещу Леванте. 
 
Предшественикът на Тата Мартино в Барселона Тито Виланова бе признавал в интервю, че докато е бил помощник на Хосеп Гуардиола е имало изрично желание на Меси да играе без да бъде сменян. 
 
"На никого не е приятно да бъде сменен, но трябва да приемам решенията на треньора, защото това е за доброто на отбора", коментира Меси след мача с Реал Сосиедад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА