Last news in Fakti

28 Септември, 2013 11:00 948 1

Хингинс бие бившия си, майка й помага

  • хингис-
  • майка-
  • бие бившия

Зетът избягал бързо от апартамента

Хингинс бие бившия си, майка й помага - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Легендарната тенисистка Мартина Хингис с помощта на майка си е нападнала и пребила своя бивш съпруг Тиболт Ютен, съобщи швейцарската преса.

"В понеделник вечерта бях в нашия общ апартамент, когато чух, че се звъни, каза Тиболт Ютен, който е французин. Бяха Мартина и нейната майка Мелани. Те веднага започнаха да ме удрят. Моите убеждения не ми позволяват да бия жени и не исках да отвърна на ударите, а само се защищавах", коментира бившият съпруг на тенисистката.

Тиболт Ютен веднага е избягал от апартамента, а когато отново се е върнал, е открил, че му липсва паспортът и кредитните карти.

Полицията във Фьозизберг потвърди, че в понеделник към 19:00 часа е била информирана за случая от Ютен, който обаче не е подал жалба.

Това не е първият конфликт между 26-годишния Тиболт Ютен и Мартина Хингис - преди години Ютен обвини Мартина Хингис, че му е изневерявала многократно.

"Искаха да ме обезобразят. Шокиран съм! Никога не съм вярвал, че ще стигнат толкова далече. Първо ми изневеряваше. После се опита да ми унищожи колата. Сега ме малтретира физически и ме краде. По-късно ми изпрати и съобщение по телефона, в което ме заплашваше с някакви руснаци.. . ", коментира Ютен.

Мартина Хингис и Тиболт Ютен сключиха брак през 2010 година, а се разведоха през юли тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    дабе да измислена статия