Last news in Fakti

29 Април, 2023 11:42 886 1

Алонсо: Ще сме по-бързи и ще изпреварваме

  • фернандо-
  • алонсо-
  • формула 1-
  • азербайджан

Испанецът и съотборникът му в Астън Мартин Ланс Строл имаха проблеми с активирането на DRS-системите на колите

Алонсо: Ще сме по-бързи и ще изпреварваме - 1
Снимка: БГНЕС

Фернандо Алонсо се класира шести във вчерашната квалификация за Гран При на Азербайджан, но двукратният световен шампион очаква по-силно представяне още днес в квалификацията за спринта и в самия спринт. Испанецът и съотборникът му в Астън Мартин Ланс Строл имаха проблеми с активирането на DRS-системите на колите им и това им отне част от максималната скорост на правите, предава sportal.bg.

„Можеше да се представим малко по-добре, обясни Алонсо. – Имахме проблеми в свободната тренировка, после в квалификацията с DRS-а, което ни струва няколко десети от секундата на обиколка.”

Алонсо обърна внимание на това колко малки бяха вчера разликите в хода на квалификацията.

„Тук стартовата позиция има значение, но не е много голямо – допълни двукратният световен шампион. – Уикендът е дълъг – още една квалификация, съботно състезание, после неделно състезание – това са много възможности. Надявам се, че ще се справим. Ще сме по-бързи, ако всичко с колата е наред и изпреварваме. Можем да спечелим няколко места напред.”


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ннннннннн

    0 0 Отговор
    Фернандо,к во стана с певицата Тайлор Суифт?