Last news in Fakti

30 Април, 2023 19:15 904 0

ПСЖ се насочва към бранител на Манчестър Сити

  • аймерик лапорт-
  • псж-
  • манчестър сити-
  • защитник

Аймерик Лапорт има само осем мача като титуляр във Висшата лига през този сезон

ПСЖ се насочва към бранител на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ е на пазара за нов ляв централен защитник и от клуба са идентифицирали бранителят на Манчестър Сити Аймерик Лапорт (вляво) като обмислят потенциален трансфер, според L'Equipe.

28-годишният футболист има само осем мача като титуляр във Висшата лига през този сезон, предава gong.bg.

ПСЖ вече се договори за подписа на Милан Шкриниар от Интер със свободен трансфер, но контрактът на Серхио Рамос изтича и L'Equipe съобщава, че бъдещето на Преснел Кимпембе също далеч не е сигурно. Това накара френския гранд да потърси опции в задната линия, с акцент върху защитник с ляв крак. Лука Ернандес от Байерн Мюнхен също се смята за потенциална цел.

Беше съобщено, че Сити няма да застане на пътя на Лапорт, ако той наистина иска да напусне това лято. Мануел Аканджи, Джон Стоунс и Рубен Диаш в момента са пред испанеца в битката за титулярно място в състава на "гражданите".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА