Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 13:28 612 1

Менди: Стойчо успява да ни нахъса

  • менди-
  • цска-
  • левски-
  • младенов

Сенегалецът заяви, че ЦСКА трябва да победи Левски на всяка цена

Менди: Стойчо успява да ни нахъса - 1
Снимка: БГНЕС
"Чувствам се отлично в ЦСКА. Всички ми се радват, но най-важното е, че сме едно цяло с треньорите, съотборниците ми и публиката”, твърди защитникът Джаксън Менди в интервю за “Меридиан Мач”.
 
Аз съм емоционален човек. Получа ли любов, давам всички и надхвърлям възможностите си. Ако усетя, че хората ме подкрепят, няма съперник, който може да ме уплаши, и имам чувството, че мога да направя всичко с топката”, добавя роденият на 25 май 1987 година сенегалец с френски паспорт.
 
“Срещу Черноморец тръгнах напред, излъгах съперник, центрирах. След това се върнах бързо и чувах как феновете скандират името ми. Окуражих ги от тъчлинията, защото почувствах нужда да си комуникирам с тях и да им покажа, че са големи", разказва още Менди.
 
"Знам какво означава за феновете дербито с Левски и ще го гледам през техните очи. Искам това да е моето дерби. Нямам желание да го загубя, нито да завърша наравно, само победата ще ме задоволи. Трябва да бием заради нашата гордост, заради съперничеството, заради класирането. Познавам Кевин Брю от Левски. С него сме израснали заедно в академията на Рен, живели сме в един апартамент. Преди дербито обаче няма да се чуваме, много е голям залогът", споделя бранителят.
 
"Стойчо Младенов е добър треньор. Той е близо до играчите. Успява да ни предаде гнева си и в мачовете се хвърляме и заради него. Той наистина е точният човек в трудния момент. Не съм убеден, че други треньори биха се справили на неговото място. Затова шапки долу пред Младенов", заяви Менди.

"ЦСКА има потенциал за титла и купа. За да бъда честен обаче, ще призная, че засега Лудогорец са над всички. Не бих казал, че са по-добри от нас, но имат повече мачове заедно, по-обиграни са. Но и те не могат да ни бият на "Армията". Тук сме непобедими. Имаме една от най-здравите защити, не сме допускали гол у дома", завършва новият любимец на Сектор “Г”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор