Last news in Fakti

12 Май, 2023 08:30 3 984 2

Жозе Моуриньо: Дори и аз, който съм виждал всичко във футбола, бях трогнат

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • фенове-
  • байер леверкузен

Мога само да поздравя играчите си

Жозе Моуриньо: Дори и аз, който съм виждал всичко във футбола, бях трогнат - 1

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе изключително емоционален след победата с 1:0 над Байер (Леверкузен). Той заяви, че отборът му се е раздал на терена заради невероятната подкрепа от феновете си, които още преди мача надъхаха играчите при пристигането на автобуса им на "Олимпико", а след това не спряха да пеят през целия двубой.

"Мога само да поздравя играчите си. Те имат този характер, това желание, тази емпатия с феновете ни. Имат отговорност да дават всичко от себе си, за да направят тифозите щастливи. Имали сме страхотни моменти, но днес, докато пътувахме от Тригория към стадиона, виждайки какво правят феновете за нас, дори и аз, който съм виждал всичко във футбола, бях трогнат. Това не беше лесен мач, особено интелектуално. Трудно е да играеш срещу Байер (Леверкузен) и да останеш концентриран 90 минути. Да се бориш за победата, знаейки, че всяка контраатака може да е фатална Момчетата се справиха страхотно, за да спечелят първия сблъсък от битката", заяви Моуриньо.

Той похвали специално младока Едоардо Бове, който отбеляза победния гол.

"Родителите на Едо заслужават похвала, не аз. Той е изключително учтив, академично умен, професионалист, който се държи все едно е на 30 години. Миналия сезон щеше да влезе за 5 минути в края на мача, а сега вече бе титуляр в няколко двубоя. Той подобри много емоционалното си състояние в срещите. Това е моята работа, да помагам на играчите да израстват. Но знам, че за да е такъв страхотен човек, явно има прекрасно семейство", каза Специалния.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили

    3 1 Отговор
    Моу както винаги специален.Знае точно какво да каже в точният момент.Пожелавам им в реванша да спечелят двубоя,защото това ще ги изстреля за финала,може би със Севиля.Успех на вълците от Рим!!!!
  • 2 Лили

    3 1 Отговор
    Моу както винаги специален.Знае точно какво да каже в точният момент.Пожелавам им в реванша да спечелят двубоя,защото това ще ги изстреля за финала,може би със Севиля.Успех на вълците от Рим!!!!