Last news in Fakti

18 Май, 2023 14:01 2 323 10

Разтърсващо: Новак Джокович сподели за среща очи в очи с вълк

  • новак джокович

Новак среща хищник като малък в гората

Разтърсващо: Новак Джокович сподели за среща очи в очи с вълк - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

"С вълка се гледахме в очите около 10 секунди. Уплаших се, но не го изпуснах от поглед, не побягнах. След това той се обърна и си тръгна. Не мисля, че беше случайно. Почувствах се така, сякаш душите ни се свързаха. Беше кратък, но много важен момент за мен. Вълкът олицетворява характера ми", разкри считаният от мнозина за най-велик тенисист Новак Джокович.

Срещата между Ноле и хищника се е случила докато Новак се е разхождал в гората преди много време.

Джокович има много непримирим характер, а въпросният епизод от живота му става далеч преди Ноле да се превърне в "хищник" на корта.

Сърбинът Новак Джокович има 22 титли на сингъл от Големия шлем. Ноле оглавява тази класация при мъжете в тениса заедно с Рафа Надал (Испания). 35-годишният Джокович има и шампионски триумф със Сърбия за "Дейвис Къп".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    3 14 Отговор
    Вълците мърша не ядат!

    Коментиран от #4

  • 2 шегичка

    6 3 Отговор
    По-умния винаги отстъпва.
  • 3 Роза

    8 0 Отговор
    Хищниците нападат,когато почувстват страх у човека.В случая инстинктът е подсказал на малкото момче да стои,да не бяга и да гледа вълка в очите.В природата има много необясними неща.

    Коментиран от #8

  • 4 Ама

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Пишат редовно глупости в сайтовете ..

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Ако сте ходили през зимата сами в планината и видите ...Самотен Вълк...с Поглед на Вълк,но Държане на куче...Да знаете,Това е Хъски........иска да си играе!Не се плашете и не го стреляйте!Вълците се движат в Глутница.......В момента Вълците по стара планина и около драгоман се изместват от Чакали!
  • 7 Ха Ха

    5 1 Отговор
    Аз пък се гледах с един голям смок на един коларски път около 15 секунди. - Носих си пръчка и почуквах по пътя. И хоп от храсталаците един голям смок взе да пресича пътя. Стигна до средата на пътя и взехме да се гледаме. Той стои не мърда и Аз също. И аз почнах, да си казвам най-кратката молитва към Господ. И смока взе, че се върна обратно в храсталака.

    Коментиран от #9

  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Роза":

    Хищникът обикновенно БЯГА от човека,защото знае,че човекът е големия Хищник!Ако е много гладен може да се осмели да си поиска храна,или ако пази потомството си може да имитира или да нападне!
  • 9 Ама

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ха Ха":

    Човек с голям смок ли беше или змия смок?
  • 10 СвръхАз

    2 1 Отговор
    човек със сок, или смок със кок?