Last news in Fakti

23 Май, 2023 16:15 1 842 2

Нов мощен скандал с Винисиус

  • реал мадрид-
  • винисиус

Обесиха чучело на Вини

Нов мощен скандал с Винисиус - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Полицията в Испания съобщи във вторник, че е задържала четирима души, които са заподозрени, че са обесили чучело на футболиста на Реал Мадрид Винисиус.

Твърди се, че задържаните са обесили на мост в Мадрид кукла, която е била облечена с екип на Винисиус. Въпросният акт се е случил в началото на годината. Мостът се намира на метри от тренировъчния комплекс на Реал М.

Очаква се да бъдат повдигнати обвинения към визираните лица. Иначе наскоро Вини бе замесен в голям расистки скандал. Вини Жуниор е може би най-класното ляво крило в момента във футбола.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕалисто

    9 3 Отговор
    много пара, много глезене, самозабравят се и си получават "любовта" на феновете !
  • 2 Pасистки скандал

    3 1 Отговор
    Това е смешка, да сравнявате случилото се във Валенсиа с РАСИЗЪМ вижте сега, имам предвид, че във всички езици има обиди, които не се основават на нещо...които са повърхностни глупави,
    и че в известен смисъл те са безобидни... Защото в крайна сметка не нараняват...
    Сега, РАСИЗМЪТ води до смъртта и очернянето на милиони хора по света всеки ден... Разбирате ли разликата?