Last news in Fakti

25 Май, 2023 06:38 3 039 4

Стойчо Младенов с важно изказване за ЦСКА 1948

  • цска 1948

"Червените" гледат към Европа

Стойчо Младенов с важно изказване за ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори след поражението на "червените" от Лудогорец с 1:3 във финала за Купата на България.

"Трябваше да покажем по-голям характер и да спечелим повече единоборства. Трябваше да сме по-агресивни на терена. Ако не се класираме за евротурнирите, това ще е голям провал".

ЦСКА 1948 е трети в класирането на ефбет Лига и ще се стреми да запази тази позиция. За тима предстои мач за първенство именно срещу "зелените" от Разград.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Боби

    5 1 Отговор
    Сега пак им легните
  • 2 Бате Боби

    4 1 Отговор
    Сега пак им легните да покаже характер
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дедо Ванго

    4 11 Отговор
    А вие преди не лягахте, айде починалите не говорят! Яд ви е че истинското Цска 1948 ще ви задмине по резултати с мизерен капитал и много желание. Ловеч пак ще я овапцате на края на сезона 100 про.