25 Май, 2023 08:34 2 345 5

Григор Димитров със специален жест към красавица

  • григор димитров-
  • тенис

Гришо трогна Геня

Григор Димитров със специален жест към красавица - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров се обясни в любов на румънския модел Мадалина Геня. Това се случи след летящия старт на най-добрия ни тенисист на турнира в Женева - победата с 6:1, 6:4 над испанеца Роберто Карбайес Баена.

При традиционното поставяне на автограф върху камерата от тенисиста, спечелил мача, Гришо добави и специално послание: "Amore". Италианската дума за любов Григор отправи към направилата кариера на Апенините актриса и модел Мадалина Геня.

Специалният жест трогна красавицата, която се похвали в профила си в Инстаграм за стореното от Гришо. Мадалина добави: "Гордея се с теб, любов!", предава БЛИЦ.

Димитров ще играе днес на 1/4-финалите на АТП 250 турнира в Женева срещу О'Конъл от Австралия, мачът се очаква към 16:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    12 0 Отговор
    А Лолитката Аморе ли му беше или Уморе?
  • 2 Перо

    6 2 Отговор
    Като не може да се пише за спортни успехи на кауна, оправдаващи държавната му издръжка и усвояването на сумите от участие в турнири ще се пише за лични неща, които никого не интересуват!

    Коментиран от #5

  • 3 сбруя

    2 0 Отговор
    Ще се пише за вилата му в Монако.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хахо

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Цървул,никога не е бил на държавна издръжка!!!Я бягай, че ще загубиш овцете!!!