Last news in Fakti

26 Май, 2023 15:08 3 948 3

Новият наставник на ЦСКА 1948 с коментар преди срещата с Лудогорец

  • цска 1948

Любопитен мач за първенство

Новият наставник на ЦСКА 1948 с коментар преди срещата с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

"Мач между третия и първия във временното класиране на ефбет Лига. Ще е труден двубой. Играхме и мач за Купата тази седмица. Мисля, че ще успеем да изглеждаме по по-различен начин и да покажем най-доброто, на което сме способни на терена", заяви новият наставник на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски.

Той говори преди срещата между "червените" и Лудогорец за първенство тази неделя. Целта пред ЦСКА 1948 е да запази третата позиция в таблицата, тимът има 3 точки преднина спрямо Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отбор за 600лв

    3 0 Отговор
    Числото и Делиормана през ден ли ще играят 😃

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Отбор за 600лв":

    По добре числото отколкото МЕНТЕТО!

    Коментиран от #3

  • 3 тиреец

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    В България са на почит ментетата. Къде другаде може толкова много хора да харесват отбор с комунистически символи и имена? Та на всичкото отгое и с тарикатско тире!