Last news in Fakti

26 Май, 2023 16:20 1 170 3

Драматична загуба за Адриан Андреев във Франция

  • тенис

Андреев се бори много във Франция, но загуби в квалификациите в Париж

Драматична загуба за Адриан Андреев във Франция - 1
Снимка: БГНЕС

22-годишният роден тенис талант Адриан Андреев инкасира драматична загуба в последния кръг на квалификациите на "Ролан Гарос".

Андреев загуби с 1:2 сета от аржентинеца Дженаро Оливиери.

Оливиери е 227-и в ранглистата на АТП, родният играч е 214-и.

1:6, 7:5, 4:6 в отделните части.

Андреев водеше с 3:1 гейма в третия сет, но не съумя да задържи преднината си. Има минимална вероятност той да влезе в основната схема на турнира като щастлив губещ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Игра добре.Бори се.Изглеждаше тотално загубен 2сет,но намери морално волеви качества.Когато очаквах да спечели........той не издържа.Не само за тенисистите,а на вси хора родени тук.....Това е Минус........В мача направи много непредизвикани грешки и двойни грешки във важни моменти.Но като цяло заслужава място в основната схема и е редно да я получи!!!
  • 2 Мим

    2 0 Отговор
    Трябва да призная,че за това момче имах големи надежди,че ще стане голям играч и ще надмине Гришо,но уви нещата не потръгнаха.Вече е на 22 години и трябваше да е поне в двайсетицата,за да се надявахме на нещо голямо.Явно ще чакаме друг талант.Дано да не е до живот....

    Коментиран от #3

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мим":

    Има качества,но му трябват мачове и в Момента Григор Димитров играе най-силният си тенис.Григор,ако няма основен приоритет-ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ щеше винаги да е с такава игра в първите 10!