Last news in Fakti

9 Октомври, 2013 09:00 15 440 11

Кличко си избра американец за нов съперник

  • кличко-
  • бокс-
  • титла-
  • мач-
  • уайлдър

Кличко си хареса пълен анонимник

Кличко си избра американец за нов съперник - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заяви, че би желал да се боксира с американеца Дионтей Уайлдър, като по този начин отхвърли възможността да излезе на ринг срещу българина Кубрат Пулев. 
 
"Съществува един такъв здрав, да се изразя политически коректно, афроамериканец. Казва се Дионтей Уайлдър", започна Кличко, който в събота победи по точки руснака Александър Поветкин в Москва и защити шампионските си пояси.
 
"Той е висок над 2 метра, размахът на ръцете му е 213 сантиметра. На професионалния ринг има 29 мача и е постигнал 29 победи. А през август тази година нокаутира Сергей Ляхович от Беларус. Струва ми се, че мач с него ще бъде много интересен. Друг въпрос е, че Уайлдър засега не е високо в рейтингите", каза Владимир Кличко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алкап

    2 0 Отговор
    сериозен противник доста пари ще направи по 200$ минимум билета в вегас. в софия ако има мач 50 лв билета максикум сили и отрицателен рейтинг.

    Залата е г.вно, хората за първи път бокс ще гледат хаха гоуемо шоу
  • 2 Красимир Димитров

    2 4 Отговор
    Кличко страх те от Кобрата нали?
  • 3 Орлин Григоров

    4 4 Отговор
    Всичко е пари. Световнонеизвесния Кобрата никой не го е чувал. Кобрата така или иначе ще изгуби, така че не се косете .
  • 4 Valentin Trifonov

    5 4 Отговор
    КАТО МУ ГЛЕДАХ ПОСЛЕДНИЯ МАЧ ,КОБРАТА ИМА МНОГО ГОЛЯМ ШАНС
    ДА МУ ВЗЕМЕ ТИТЛАТА
  • 5 алкап

    4 3 Отговор
    Я питай в Вегас някой знае ли кобрата или в ЛА. Кличко е легенда освен това притежават акции от половината боксови федерации и правят квото си искат. Не бъдете наивни че кубрат ще успее ако не го бие по честен начин ще го бие по не съвсем честен. Щом в москва поветкин не успя и зад него стои путин и империята Русия.
    Колко станка победи на борба оная рускиня и волеиболистите толко и кубрат ще бие кличко

  • 6 Доки Докиов

    5 3 Отговор
    Аз ви гарантирам,че Кобрата ще убие Кличко,и който не вярва в успехът на Пулев може само да се Е..
  • 7 Георги Спасов

    2 0 Отговор
    Дионтей Уайлдър не е анонимник в света на бокса - просто още е млад! Това е най-прогресиращият боксьор в тежка категория. В момента е № 12 в ранглистата. Мнозина специалисти го определят като бъдещ световен шампион. Освен че има 29 победи от 29 мача, е важно да се знае, че ВСИЧКИТЕ му победи са с нокаут и няма нито един мач продължил повече от четири рунда! Истина е, че досега не се е срещал с никой от първите в ранглистата, но причина за това е и, че доста от тях нямат желание да го срещнат! :)) Ето подробности: http://boxrec.com/ratings.php?sex=m&division=Heavyweight
  • 8 алкап

    2 0 Отговор
    тоя дионтей е новия кличко здрав и висок това е бъдещето колкото по висок и с дълги ръце толкова по животан
  • 9 Dona Doneva

    5 1 Отговор
    Хм,май го е хванал страх. Да е жив и здрав Кубрат да го бие един ден! И ако обичат песимистите да не се обаждат.Я кажете с колко точно живи българи се гордеете???Кубрат е истински мъж и българин.
  • 10 Stone Kold

    0 0 Отговор
    Кубрат е истински мъж и българин. daa I se gavri s jenite I se darji nadmenno po zavedeniqta I si tarsi boq....golqmo leke e no za nego si zatvarqte o4ite....
  • 11 алкап

    1 0 Отговор
    хората казаха че шанса на кобрата е 10% и толко ще е и коефициента на залозите. Иначе си е мъж и българин.