Last news in Fakti

17 Октомври, 2013 12:50 970 0

Ходжсън се извини за нелепия виц с маймуната

  • рой ходжсън-
  • извинение-
  • виц-
  • маймуна-
  • андрос таузънд

Англия победи Полша и се класира за Мондиала

Ходжсън се извини за нелепия виц с маймуната - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Селекционерът на английския национален отбор по футбол Рой Ходжсън се извини за вица с маймуната, който „поднесе” на възпитаниците си на полувремето на мача между Англия и Полша от квалификациите за Мондиал 2014.

„Трите лъва” се класираха за Световното догодина, побеждавайки с 2:0, но шегата хвърли в потрес всички на Острова. 66-годишният треньор използва вица, за да обясни на Крис Смолинг да подава повече на Андрос Таузънд, който е с тъмен цвят на кожата. От Футболната асоциация на страната заявиха, че са изненадани от отзивите след шегата, която е била разтълкувана като расистка.

„Искам да се извиня за думите ми, ако са предизвикали негативна реакция у някого. Нямах никакво намерение да кажа нещо неуместно или обидно. Говорих с Андрос в съблекалнята и той ми каза, че е разбрал какво имах предвид”, заяви Ходжсън, цитиран от „Дейли мейл”.

Вижте и вица, който бе използван от треньора, за да покаже колко полезен може да бъде Таузънд за победата, но който бе разбран „погрешно”:

НАСА решили най-накрая да изпратят и човек в космоса, след като в предишните мисии изпращали само маймуни. Изстреляли ракета с човек и маймуна на борда. Диспечерите казали по интеркома: „Маймуно, запали двигателите”. След малко маймуната трябвало да провери и нивото на горивото. Малко след това маймуната проверила жизнените показатели на човека. Накрая на човека му писнало и казал: „Аз кога ще направя нещо?”. Последвал отговор от НАСА: „След 15 минути ще нахраниш маймуната!”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА