23 Юни, 2023 16:01 20 165 4

Алкарас изригна за Джокович: Това, което прави е...

  • тенис-
  • новак джокович

Карлос коментира играта на Джокера на зелени кортове

Алкарас изригна за Джокович: Това, което прави е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Карлос Алкарас е втори в ранглистата на АТП. Той е младата звезда на тениса. Преди дни игра епични 2 сета срещу Новак Джокович в 1/2-финалите на Ролан Гарос, но точно, когато изглеждаше, че взима превес над Джокера, Карлос се контузи и тенис-машината Джокович го разгроми в третия и четвъртия сет за 3:1.

Днес Карлос излиза срещу Григор Димитров в 1/4-финалите на АТП 500 турнира Куинс. Младият испанец няма голям опит на тревна настилка и заявява следното:

"През последните дни гледам много видеа на Роджър Федерер и Анди Мъри, които са еталон по отношение на движението върху тревната настилка.

Опитах се да наблюдавам и Джокович.

Той обаче се плъзга по тревата, все едно играе на червени кортове, а това е същинска лудост и аз съм неспособен да го направя".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Номерата на Ноле

    3 38 Отговор
    Джокович ще се провали.

    Коментиран от #3

  • 3 Ники

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Номерата на Ноле":

    Теб са те " провалики " на прайда
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.