Last news in Fakti

26 Юни, 2023 09:11 3 030 4

Д-р Марко с думи, които няма да се харесат на почти всички във Формула 1

  • формула 1

"Биковете" май не са скромни

Д-р Марко с думи, които няма да се харесат на почти всички във Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Макс Верстапен спечели 6 от общо 8 състезания от началото на сезона във Формула 1. Той има и 2 втори места. "Лудия" Макс е убедителен лидер във временното класиране на Ф1 и е фаворит да спечели трета поредна титла в шампионата.

Д-р Хелмут Марко е един от основните специалисти "виновници" за успехите на "биковете".

Твърди се, че Серхио Перес не е достатъчно конкурентен пилот на Верстапен и от "Ред Бул" не искат да има вътрешно съперничество за титлата във Формула 1.

Д-р Марко пък каза:

"Перес върши работата, която очакваме от него. Той би трябвало да помогне за победата в шампионата на конструкторите (Чеко е втори в настоящото класиране индивидуално, а Ред Бул е далеч напред във Ф1).

Кой би бил алтернатива на Чеко?

Има ли някой, който наистина може да предизвика Макс във Формула 1 в момента? Честно казано, не виждам някой да е способен на това. А Верстапен става все по-силен и по-силен".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицето

    16 1 Отговор
    ГЛЕДАМ,ЧЕ АЛОНСО МУ ДИША ВЪВ ВРАТА С ОНЯ ТРАБАНТ ПЪ ША ВИДИМ...
  • 2 Шипот

    14 5 Отговор
    Егати омразата към Ред Бул и "Лудия Макс".. само не разбрах с какво са виновни на спорта (и на света явно), че са най-добрия отбор, който при равни условия смачка конкуренцията в последните сезони. Единственият отбор, който се справи с подскачането, единственият отбор, който разчете съвършено новите правила, единственият отбор, който не направи нито една стратегическа грешка сезон и половина, единственият отбор заради, който ФИА въвежда непрекъснати промени, за да го спре, защото останалите тимове не могат. Ама не, Ред Бул и специално Макс Верстапен са враг на световния спорт и го обричат на гибел. Ами извадете ги от Ф1, олекнете с една трета от целия ви бюджет и си върнете насила хегемонията на про джендъра Хамилтън и всичко ще е наред.
    П.С. Поинтересувайте се малко кой е Ейдриън Нюй и после сложете хейтърските очила когато гледате "Лудия Макс"

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Фен на Макс

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шипот":

    До Шипот: Коментарът ти е точно в десетката! Всичко казано от теб е самата истина! Когато фактите говорят и боговете мълчат!!!Кюнеца джендър се надява да му подарят и 8-та световна титла но, горкият си е некадърен и, е свикнал да кара само най добрата кола а всички други да са с дръпната ръчна!
  • 4 Баш майстора

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шипот":

    Редник наистина разчетоха най добре правилата и усигуриха комфорта на Нюй за да се справи по този блестящ начин ,проблемът е по скоро в арогантното поведение на Макс към съотборника си ,имаше омраза и заради финала когато Маси не спази правилата и година по късно в същата ситуация Ферари не спечели предимство за ГП на Италия ,излезнаха и едни разходи за ,кетъринг, заради което глобиха отбора с почти символична сума за стандартите на Ф 1 ,но това е част от играта и да не забравяме че Хонда спомага доста за възхода на отбора.