Last news in Fakti

28 Юни, 2023 12:31 1 060 1

Бразилски футболен фен включи Неймар в завещанието си

  • неймар

"Не бих искал държавата или роднини, с които не се разбирам да получат нещата ми", каза фенът

Бразилски футболен фен включи Неймар в завещанието си - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Да оставиш всичко, което притежаваш на футболист мултимилионер, може би не е най-традиционната идея, но един бразилски футболен фен не е могъл да се сети за по-заслужен получател от сънародника му Неймар, пише агенция "Ройтерс", предава БТА.

"Не съм в много добро здраве и заради това осъзнах, че няма на кого да оставя притежанията си... Не бих искал държавата или роднини, с които не се разбирам да получат нещата ми", каза 30-годишният бразилец, който е футболен запалянко.

"Знам, че е милионер, но той не е алчен - нещо, което е рядкост в наши дни", допълва запалянкото, чието име не се посочва.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    1 1 Отговор
    Песъка,песъка тоя е песъка...