Last news in Fakti

30 Юни, 2023 13:20 1 615 5

ЦСКА с трансферен джакпот?

  • цска

ЦСКА купи обещаващ нападател

ЦСКА с трансферен джакпот? - 1
Снимка: БГНЕС

"ЦСКА се пребори за подписа на 23-годишния Матиас Фаетон. Щастливи сме, че успяхме да финализираме трансфера на определения за играч на сезона на Гренобъл, въпреки яростната конкуренция от отбори, които преговаряха за него. Откупната клауза на футболиста остава конфиденциална.

Играчът в момента е в САЩ, където участва в престижния Gold Cup с националния отбор на Гваделупа.

Фаетон е роден на 8 януари 2000 г. в Коломб, предградие на Париж. Има мачове за юношеските формации на Франция до 16 и 17 г., но след това взима решение да играе за мъжете на Гваделупа.

През изминалия сезон 23-годишният стрелец игра 37 двубоя и се отчете с 9 гола и 2 асистенции в Лига 2. Той бе и водещият реализатор на бившия тим на Христо Янев. Фаетон е висок 185 см и дава сериозни опции в атака, тъй като може да действа както като таран, така и по двете крила, а също и като офанзивен халф", съобщават от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    5 6 Отговор
    ЦСКА ще трябва да се прекръсти на "червено-тъмните" след тези трансфери!

    Коментиран от #3

  • 2 Артур от Казанската афера

    5 4 Отговор
    Микре съсипват армията
  • 3 Анималс

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сандо":

    Смешко, гледай си числото. Уж само с българи, а единственият българин е предателят Чочев. С бели нищо не може. Трябват расови жребци
  • 4 лоич

    4 5 Отговор
    Добре си дошъл Матиас в нашият Вековен клуб с корени от Ловеч ! С теб ще се борим за нашата пета /3+2/ титла за и в името на вЕЛИКАНА от мИКРЕ гАНЧЕВ нашият благодетел които си има сектор "Гг"!

    Коментиран от #5

  • 5 дуре си

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "лоич":

    ,дуре ще бъдеш до края си....