Last news in Fakti

24 Октомври, 2013 14:00 684 0

Анчелоти: Конте ме изненада

  • анчелоти-
  • конте-
  • реал-
  • ювентус-
  • шл

Юве все пак загуби от Реал (М) с 1:2

Анчелоти: Конте ме изненада - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти остана доволен от победата над Ювентус (2:1) в Шампионската лига.

Италианецът обаче заяви, че отборът му може да играе и по-добре и призна, че колегата му Антонио Конте го е изненадал с тактиката си.

"Спечелихме мач, изпълнен с много борба. Можем да играем и по-добре, но днес най-важен бе резултатът. Загубихме твърди много единоборства, но не бе необходимо да натискаме, когато Ювентус не ни пресираше.

Изненадох се, когато видях, че Конте е сменил тактиката и Ювентус излезе с четирима в защита. Това най-вероятно бе направено, за да бъдат покрити Анхел ди Мария и Кристиано Роналдо. Ювентус игра много добре и ни създаде много проблеми, най-вече по левия фланг", заяви Анчелоти.

"Изпитвам доста трудности от началото на сезона в Мадрид. Опитваме се да направим нещо различно в сравнение с миналата година, но в същото време да запазим спечелените позиции. Нещата се подобряват постепенно", каза още специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА