Last news in Fakti

10 Юли, 2023 15:11 1 839 4

Очакванията за Тиафо - Димитров не се оправдаха

  • тенис

Очакваше се равностоен мач

Очакванията за Тиафо - Димитров не се оправдаха - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Преди 1/16-финала на Уимбълдън 2023 от ФАКТИ.БГ написахме, че Григор Димитров изглежда напълно готов да даде люта битка на по-високо ранкирания американец.

Тиафо е 10-и в ранглистата на АТП. Но драма на корта нямаше. Нито пък поне равностоен мач в един от сетовете.

3:0 сета за сънародника ни.

6:2, 6:3, 6:2.

Тази вечер около 20:00 часа се очаква Григор да играе на 1/8-финалите срещу Холгер Руне. Датчанинът е 6-и в ранглистата на АТП, но едва ли е фаворит на Уимбълдън срещу 24-ия в класацията в тениса сега.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Както го е писал Вазов

    3 7 Отговор
    ,,Идва ,като тигър ...напуска като смачкан каунь...най- много до четвърт финала на всеки турнир..."
    Те това е Каунья...любимец на Трвелъ и всякакви застаряващи каки и бръмчалки,а тия по- млади и богати странно защо му ...бягат

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чичо Тони

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Както го е писал Вазов":

    Ами от четвърт финал, на който и да е турнир, се печели повече отколкото ти си спечелил през целия и живот. Единствената ти утеха, е че можеш да се изхождаш анонимно по форумите.

    Коментиран от #4

  • 4 Кучето

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо Тони":

    Фактът, че обиждаш, няма да направи кауня по-добър тенисист, няма да го качи по-нагоре в ранкинга. Още по-малко ще го заобичаме даже. Ако спре с превземането си и да почне да говори правилен български език, и играе редовно на София опън ще е по-добре. Да, добре, ама надали... Грероъ беше, е, и ще си остане посредствен тенисист. Фуул стоп.